2 september 2017
Achilles Veen - Argon  1-1
Een gehavend Achilles Veen heeft vandaag verzuimd de drie punten aan de zegekar te binden. Een stug Argon ging verdiend met een 1-1 van het veld af.
In de eerste helft was het Achilles Veen dat met 70 procent balbezit de beste kansen kreeg. Argon kon zeker geen vuist maken tegen het goed georganiseerde Veen. In de 21ste minuut was het Argon dat tegen de verhouding in op 0-1 kwam via Marc van der Weijden. Net voor rust deed Sen Aerts iets terug door met een fantastische kopbal de stand op gelijke hoogte te brengen, 1-1.
In de tweede helft was het Argon dat alle zeilen bij moest zetten om een punt mee te nemen naar Mijdrecht. In minuut 89 had Achilles Veen de beste kans om de drie punten in Veen te laten. Uit een scrimmage was het zowel Sen Aerts alsook Niek Wilborts die het speeltuig niet tegen het net gewerkt kon krijgen. Zodoende was de eindstand 1-1.
Doelpunten 21. Marc van der Weijden 0-1, 44. Sen Aerts 1-1
Scheidsrechter M. Jobse
Toeschouwers 421
Achilles Veen Sen Aerts, Flavio Andjole (63. Niek Wilborts), Nassim Asrih (78 Melle Mandemakers), Thijs van den Berg, Jamil Kools, Freek Langermans, Theo MartensGele kaart, Jorik Mijnhijmer, Joep van den Ouweland, Brian Peters, Toby Tan
Argon Romero Antonioli, Coen Horb, Dennis FilippoGele kaart, Stefan Tichelaar, Jordly Petronia (56. Younes Ouaali), Gerard AafjesGele kaart, Mark van de WeijdenGele kaart (15. Abdelhemid Rida), Mohammed Bouabgha, Lorenzo Zorn, Patrick Lokken, Anouar el Yaakoubi (46. Ian Refos)