23 september 2017
Ter Leede - Noordwijk  3-3
Hoewel de eerste grote kans voor Jeffrey Bok van Ter Leede was, kwam Noordwijk voor de rust terecht op voorsprong. De doelpunten ontstonden wel uit een scrimmage voor het Ter Leede doel en een foute inspeelpass vanuit de defensie, maar het veldoverwicht van Noordwijk rechtvaardigde de 0-2 voorsprong.
Na de rust rechtte Ter Leede de rug en kwam de ploeg met een paar verse krachten terug tot 2-2, maar juist toen de thuisploeg op jacht was naar een derde goal sloeg Noordwijk uit een corner toe en maakte de 2-3. Dat was een domper voor Ter Leede, maar niet de genadeklap, want nadat Bok in de zestien neerging, benutte hij zelf de penalty en scoorde de gelijkmakende 3-3. Vooral na de rust was het een open en boeiende wedstrijd, een echte derby.
Doelpunten 17. Tjeerd Westdijk 0-1, 40. Martijn le Congé 0-2, 60. Niels van Veen 1-2, 69. Jeffrey Bok 2-2, 79. Nick van Staveren 2-3, 90. Jeffrey Bok (strafschop) 3-3
Scheidsrechter B.J. Fikkert
Toeschouwers 750
Ter Leede Laszlo Sandor, Stefan Kraaijenvanger, Ben van der Lans (75. Nilton Sonha), Sami Mouchih (75. Jona Robertson), Ronnie Verplancke, Jeffrey Bok, Ian van Otterloo, Jesse Dingjan, Marc de Kruijs (46. Niels van Veen), Toon Zwetsloot, Rob Zandbergen
Noordwijk Mustafa Amezrine, Sonny ten Hoope, Brayen Bröcker, Martijn le Congé, Maurice van der NeutGele kaart, Thomas Reynaers, Diederick Hoogerwaard (77. Ronnie de Roode), Tjeerd Westdijk, Rob Overvliet (67. Nick van Staaveren), Emiel Wendt, Denzel James (76. Raymond ManuputtyGele kaart)