23 september 2017
SC Genemuiden - Sparta Nijkerk  1-1
SC Genemuiden kreeg misschien wel meer dan waar het recht op had, Sparta Nijkerk was over de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en Sportclub Genemuiden kreeg meer dan het verdiende.
De wedstrijd zelf was niet hoogstaand, de beginfase was rommelig en een echte wedstrijd werd het nimmer. De 2e helft was een kopie van de eerste, opnieuw werd het publiek niet echt vermaakt en alleen de twee gescoorde doelpunten konden het publiek maar met moeite op de banken krijgen. De puntendeling die de wedstrijd dan ook opleverde was voor Genemuiden het maximaal haalbare, de thuisclub koesterde het punt en de gasten baalden.
Doelpunten 55. Frank Heus 0-1, 61. Roelof de Jong 1-1
Scheidsrechter B. Augustin
Toeschouwers 875
SC Genemuiden Raymond Beukeveld, Matthias Breman (63. Job van Dalfsen), Dirk Muis, Roelof de Jong, Rick Doorn (45. Nick Buitink), Robert Boes, Jacco RiemensGele kaart, Joran Pot, Anne van der Kolk, Omar Kavak, Frank Kuurman (57. Sijmon Eenkhoorn)
Sparta Nijkerk Brian Willemse, Mohammed al HaydarGele kaart, Donny van der Wal, Janic Makizodila, Frank Heus, Jesse Buitenhuis (83. Junior Albertus), Donny van der Wal (69. Rick Boersma), Brian Bawuah, Jorrit Fiegen (74. Jean-Willy Mapinga), Rafael BoerGele kaart, Mark Groenewoudt
Henk van Steeg (assistent-trainer)Gele kaart