UDI '19 - Rijnsburgse Boys 0-1
24 augustus

Rijnsburgse Boys won verdiend, maar het was wel moeizaam. De 0-1 ruststand, tot stand gekomen uit een snelle aanval over links en uitstekend afgemaakt door El Yaakoubi, was een goede weergave van het krachtsverschil.
In de tweede helft probeerde UDI’19 de achterstand weg te werken, terwijl Rijnsburgse Boys de indruk wekte de voorsprong te willen consolideren.
Dat de thuisclub niet tot scoren kwam was niet alleen te danken aan het missen van een aantal goede scoringskansen, maar vooral aan de Rijnsburgse doelman Richard van Nieuwkoop, die 2 penalty’s van Robin van Cuyk stopte.
Doelpunten 33. Rachid el Yaakoubi 0-1
Scheidsrechter J.W.M. v.d. Laan
Toeschouwers 350
UDI '19 Sander Maas, Gerke van den Akker, Randy Hofmeijer (88. Raoul Oomen), Robin van CuykGele kaart (72. Frank Wijdeven), Sam Wassenberg, Rinke Pennings, Marc Koot, Tim Wolf, Dick Smits, Lars van Geelkerken, Anwar TuithofGele kaart (89. Paul van de Vlist)
Rijnsburgse Boys Richard van Nieuwkoop, Joel Tillema, Masies ArtienGele kaart, Hidde Prijs, Jordy Strooker, Jorn van Lunteren, Wesley Goeman, Donny VerdamGele kaart, Martijn Tjon-A-Njoek, Jeffrey Jongeneelen, Rachid el Yaakoubi (33. Max Hudepohl)