DVS '33 Ermelo - PEC Zwolle 1-4
21 september

Het is DVS niet gelukt om te stunten tegen de zwalkende Eredivisionist. Tot de 0-2 liet de Derdedivisionist tegen PEC Zwolle leuk voetbal zien. Dat ondanks de vroege 0-1 na een slippertje. Ron Jans zag, dat het soort combinatievoetbal van de geelzwarten, waar hij van houdt, zich ver van het Zwolse doel afspeelde. De hoop op de aansluitng vervloog voor de thuisclub al voor de rust op een sfeervol sportpark met veel publiek. De blauwvingers tankten zelfvertrouwen met de 0-4 en hadden daarvoor en daarna mogelijkheden om de score verder op te voeren. Het bleef echter bij vier, waarna Kay Velda nog fraai voor de eretreffer zorgde. En dat onder het toeziend oog van de genodigde oud-voetballers, die zowel een voetbalverleden bij PEC als bij DVS hebben.
Doelpunten 8. Nicolai Brock-Madsen 0-1, 23. Bram van Polen (pen.) 0-2, 39. Anass Achahbar 0-3, 57. Nicolai Brock-Madsen 0-4, 87. Kay Velda 1-4
Scheidsrechter A.W. Lindhout
Toeschouwers 2800
DVS '33 Ermelo Daan Huiskamp, Roald de Vries, Basil Camara, Mohammed Al Haydar (46. Edmund Mijnheer), Haico Epe, Joran Pot, Coen Vloedgraven, Joran Pot, Jorran van Santen (60. Deniz Sahbaz), Frank Heus, Maurice de Ruiter (72. Benjamin Roemeon)
PEC Zwolle Mickey van der Hart, Calvin Verdonk, Dirk Marcellis, Ted van de Pavert (46. Django Warmerdam), Bram van Polen, Wout Brama, Danny Holla (62. Hachim Mastour), Wouter Marinus (70. Mustafa Saymak), Anass Achahbar, Nicolai Brock-Madsen, Thanasis Karagounis.