UNA - Staphorst 1-2 n.v.
23 augustus

Meegereisde supporters van Staphorst hebben een bewogen avondje beleefd bij UNA. Het werd hangen en wurgen voor de ploeg van Jan Vlap, ook al in de reguliere negentig minuten. In de verlenging leek Staphorst in rustiger vaarwater terecht te komen. Mike Reuvers opende de score na een solo langs vier tegenstanders en toen daarna Mark Veldmate de marge verdubbelde leek er niets mee mis te kunnen gaan. Maar meteen na de 0-2 benutte Mart van de Gevel een strafschop voor UNA en kwam er nog een tweede deel van de verlenging achteraan. Daarin hebben de zenuwen nog uitgebreid gegierd. Bijna in het eindsignaal schoot UNA zelfs nog een keer op de paal.
Doelpunten 96. Mike Reuvers 0-1, 104. Mark Veldmate 0-4, 105. Mart van de Gevel (strafschop) 1-2
Scheidsrechter R.H. Karremans
UNA Petar Stoskovic, Sander van Weert, Tomas Overhof, Yoeri Sijbers, Pieter-Jan Scheerlinck, Jeroen Stottelaar, Niek van Boekel, Rob van Boekel, Nick Tielemans, Mart van de Gevel, Brian Boogers
Staphorst René Oosterhof, Frank van der Burg, Ewald Koster, Rob Mijnheer, Lars Heuvelman, Dennis Rosink, Martijn Brakke, Mark Veldmate, Mike Reuvers (Sander Nooi), Heine Uuldriks, William de Boer (98. Ruben Kin)