ASWH - Hoek 1-3
19 augustus

Vooraf was bekend wat de intenties van Hoek zouden zijn, spelen op de omschakeling. De Zeeuwen voerden voor rust hun spel perfect op en gingen met een 0-2 voorsprong de rust in. ASWH heeft na de pauze alle bakens trachten te verzetten, kwam inderdaad snel terug in de wedstrijd maar daarna stokte de productie. Kansen op de gelijkmaker kwamen er wel, die zou ook verdiend geweest zijn gezien het spelbeeld, maar de scherpte in de afwerking ontbrak. Pal voor tijd gooide Hoek met een rake vrije schop het bekerduel in het slot.
Doelpunten 23. Niek van Sprundel 0-1, 38. Niek van Sprundel 0-2, 49. Peter de Lange 1-2, 90. Reguillo Vandepitte 1-3
Scheidsrechter J.J.M. Vries
ASWH Marvin Nootenboom, David Almeida, Stanley Husen, Jerry Tieleman, Gilmaro van de Werp (80. Danny de Jel), Jesper van den BoschGele kaart, Juanito Sequeira (46. Kyle Doesburg), Nick Slotboom, Mels van DrielGele kaart, Peter de Lange, Akin Arslan (82. Jerson Anes Ribeiro)
Hoek Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Stef de Backer, Kim van den Bergh, Thomas van Renterghem, Aaron Verwilligen, Reguillo Vandepitte, Rik Impens (79. Birgen Martens), Bram Leroy, Niek van Sprundel, Zinou Chergui (86. Sascha Beshliaha)