ADO '20 - Spakenburg 1-1 Spakenburg w.n.s.
19 augustus

Een strafschoppenfeest in Heemskerk. De wedstrijd zelf was een moeizaam verhaal. Spakenburg startte sterk maar pakte niet door na de snelle openingsgoal. ADO '20 kwam per centimeter beter in de wedstrijd totdat het in de tweede helft wachten was op de gelijkmaker, die ook viel. In de verlenging werd er niet meer gescoord, al was de thuisclub nog een keer dicht bij de winnende 2-1. En toen was er zogezegd nog een 'feestje'. In de eerste reguliere serie van vijf penalty's elk misten beide ploegen één keer, Jasper Waalkens namens Spakenburg, maar ook Jordi Wigman voor ADO '20. Daarna ging het om en om foutloos door tot en met 10-10. Toen had Rick Neele zijn zenuwen niet meer in bedwang, faalde vanaf elf meter en schoot vervolgens Mike Vreekamp de 'blauwen' naar de volgende ronde tegen Blauw Geel '38.
Doelpunten 5. Philip Ties 0-1, 71. Raymond de Waard 1-1
Scheidsrechter R. Wassink
ADO '20 Michel van Kampen, Mouad Ben Chekh, Ted Amson, Bas VellemaGele kaart, Meraj Allahdad (81. Jordi Wigman), Raymond de WaardGele kaart, Marvin Boom, Jesper de Vré (53. Sead Mazreku), Gert Jan van LeidenGele kaart, Donny RijninkGele kaart, Richie Owusu (62. Rick Neele)
Spakenburg Leon ter Wielen, Sten Vreekamp, Tom van der Neut, Barry BeijerGele kaart, Guido van Rijn 2x geel, Olivier Pilon, Mike Vreekamp, Philip Ties, Bert Steltenpool (72. Youri Koelewijn, 120. Christian Supusepa), Jasper Waalkens, Kees Tol