Rijnsburgse Boys - Heracles Almelo 0-2
19 september

Rijnsburgse Boys hield lang stand tegen de eredivisionist: tot ruim een kwartier voor het einde. En dat was te danken aan een tactisch goed staand Rijnsburg, dat weinig kansen weggaf. Dat Heracles in en veel te laag tempo speelde, was ook in het voordeel van geelzwart. Na rust brak de ploeg van trainer Pieter Mulders ook een aantal malen gevaarlijk uit, maar de laatste bal was net niet zuiver genoeg. Bekerheld Parami was het dichtst bij de 1-0, maar van dichtbij kopte hij in handen van de keeper. In de slotfase, toen de ruimtes groter werden, schoot Heracles van afstand raak. Daarna kregen de invallers Van Ooijen en Halman nog de gelegenheid om gelijk te maken, waarna de Almeloërs in de blessuretijd de 0-2 scoorden. Desondanks mag Rijnsburg terugkijken op een goede wedstrijd.
Doelpunten 73. Joey Pelupessy 0-1, 90+2. Vincent Vermeij 0-2
Scheidsrechter M. Pérez
Toeschouwers 1100
Rijnsburgse Boys Richard van Nieuwkoop, Roderick Gielisse, Carlos Opoku, Masies Artien, Hidde PrijsGele kaart (86. Jayson Halman), Joël Tillema, Wesley GoemanGele kaart, Jordy Strooker, Max Hudepohl (69. Donny van Oijen), Jeffrey Jongeneelen, Maikey Parami (82. Giovialli Serbony)
Heracles Almelo Bram Castro, Robin Pröpper, Brahim Darri, Lerin Duarte, Paul Gladon (86. Vincent Vermeij), Wout Droste, Joey Pelupessy, Kristoffer Peterson (71. Jaroslav Navratil), Reuven Niemeijer (46. Peter van Ooijen), Jeff HardeveldGele kaart, Jamiro Monteiro