GVVV - Koninklijke HFC 1-0
24 oktober

De Koninklijke HFC spaarde GVVV in de eerste helft en kreeg daar in het vervolg de rekening voor gepresenteerd. De Veenendaalse ploeg kwam rommelig uit de startblokken en moest het initiatief het gehele eerste bedrijf laten aan de bezoekers, die met een bal op de lat via Daniël van Son het dichtst bij een terechte voorsprong kwamen. Na de thee toonde GVVV een andere gezicht en had HFC - na de sublieme kopbal van Simon Brouwer - zijn kruit verschoten. De thuisploeg verzuimde zelfs om de voorsprong uit te breiden, maar daar baalde niemand meer om na afloop.
Doelpunten 47. Simon Brouwer 1-0
Scheidsrechter C. Mulder
Toeschouwers 1250
GVVV Johan JansenGele kaart, Laurens van der Voort, Wilco den Hartog, Bart Hulsbos, Taoufik Adnane, Roy TerscheggetGele kaart, Mart de Jong, Simon BrouwerGele kaart (84. Guido Janssen), Martin van Eck (77. Mohammed Ajiach), Jeremy de Graaf, Soufiane Laghmouchi (46. Caifano Latupeirissa)
Koninklijke HFC Tom BoksGele kaart, Danny Hols, Wessel Boer, Oscar Wilffert, André Morgan, Michael Timisela (71. Jacob NoordmansGele kaart), Roy Castien, Kevin de VisserGele kaart, Kevin Sterling, Gertjan Tamerus (77. Tim van Soest), Daniël van Son (84. Vince de Kwant)