VVSB - Roda JC 0-1
21 december

VVSB speelde aanmerkelijk secuurder dan Roda JC en de thuisclub kreeg daardoor in eerste helft, scherp spelend vanuit de omschakeling, de meeste en ook de betere kansen. Tim de Rijk was met een doelpoging die op paal eindigde het dichtst bij de 1-0. Vlak na rust klikte het bij Roda JC ineens wel. Dani Schahin kwam boven iedereen uit om de voorzet van Mikhail Rosheuvel in te koppen. Schahin ging vervolgens in de fout met een elleboogstoot, wat hem zijn tweede gele kaart opleverde. Roda JC schoot daarop in de verdedigende modus om de minimale voorsprong vast te houden. VVSB mocht met elf tegen tien het spel maken en had ook zeker kansen op de gelijkmaker die in die fase op basis van het spelbeeld ook zeker verdiend zou zijn geweest. Maar het verhaal werd eentonig. Doelman Hidde Jurjus wist van geen wijken en hield zo de smalle marge voor zijn ploeg vast.
Doelpunten 48. Dani Schahin 0-1
Scheidsrechter P.H.J. Janssen
Toeschouwers 2500
VVSB Ruben ValkGele kaart, Richelo Fecunda, Tomas ArroyoGele kaart, Jordy Zwart, Jelmer VijlbriefGele kaart (89. Sven Verlaan), Frans van Niel (78. Peet van der Slot), Vladimir Jozic, Tim de Rijk, Mohamed el Osrouti, Pieter Koopman(71. Loyd van der Wilden), Tommy BekooijGele kaart
Roda JC Hidde Jurjus, Henk Dijkhuizen, Frederik Ananou, Daryl Werker, Jannes Vansteenkiste, Nathan Rutjes, Simon Gustafson (67. Mario Engels), Tsiy Ndenge, Mikhail Rosheuvel (90. Jorn Vancamp), Dani Schahin 2x geel, Gyliano van VelzenGele kaart (75. Livio Milts)