ARC - Noordwijk 3-3 ARC w.n.s.
27 februari

Noordwijk miste in de eerste helft volledig de schwung uit de competitie. De koploper van de hoofdklasse A trad aan met een geïmproviseerd elftal, onder andere als gevolg van een blessure bij topscorer Tjeerd Westdijk. ARC, de koploper van de eerste klasse A, had geen enkele boodschap aan de Noordwijkse problemen. Brutaal kwamen de fanatiek opererende Alphenaren snel op voorsprong en na ruim een uur spelen verdubbelde de thuisclub de marge. Pas toen leek Noordwijk serieus wakker geschrokken en kwam Emiel Wendt met een passend antwoord. De strafschoppen, die er aan leken te komen waren na de 3-2 voor ARC ineens weer heel ver weg. In blessuretijd greep Noordwijk alsnog zijn laatste kans om verder te komen in het bekertoernooi. Aron Wijsman viel niets te verwijten. De Noordwijk-doelman keerde twee strafschoppen (de eerste en de derde van ARC). Wendt en Raymond Manuputty (de maker van de late 3-3) mikten echter beiden op de paal. ARC-keeper Aaron Balk maakte uiteindelijk het verschil door de elfmetertrap van Kasper Michel buiten zijn te doel te houden. Vervolgens schoot Machiel van Maarseveen ARC naar de achtste finale.
Doelpunten 9. Stefan den Horder 1-0, 62. Daan van Leeuwen 2-0, 67. Emiel Wendt 2-1, 71. Emiel Wendt 2-2, 88. Luca Janszen 3-2, 90+3. Raymond Manuputty 3-3
Scheidsrechter B.C.J. Persoon
Noordwijk Aron Wijsman, Brayen Bröcker, Maurice van der Neut, Kasper Michel, Rob Overvliet, Sonny ten Hoope, Jelle van der Niet, Martijn Le Congé, Raymond Manuputty, Emiel Wendt, Jeroen Borsboom (68. Coen van der Meij)