2 juni 2018
FC Lisse - JVC Cuijk  0-3  (0-1)
FC Lisse ontstond in 1981 uit een fusie tussen Sportclub Lisse en Lisser Boys. De geel-blauwen begonnen in de tweede klasse, op dat moment het op een na hoogste amateurniveau. In 1989 werd samen met de Katwijk de stap gemaakt naar de eerste klasse. FC Lisse speelde met uitzondering van 2016-2017 altijd tussen de beste zaterdagamateurclubs van Nederland. Het verlies op zaterdag 2 juni van 0-3 tegen JVC Cuijk betekende de eerste officiële degradatie in de clubgeschiedenis. Dit had vrijwel niemand zien aankomen in het Lisser kamp. In Cuijk had de formatie van trainer Robbert de Ruiter immers met 2-0 gewonnen. De mokerslag komt dan ook hard aan bij FC Lisse, dat volgend seizoen in de Derde divisie speelt.
Doelpunten 20. Jordie van der Laan 0-1, 68. Jordie van der Laan 0-2, 90+2. Lars Loermans 0-3
Scheidsrechter F.M.L. v.d. Elzen
Toeschouwers 700
FC Lisse Björn Haggerty, Justin Valk, Robert van Boxel, Kevin van der Zwet, Bert Koomen, Niels Buijs, Lars Rauws, Moubarak Adouch, Ayoub ait Afkir, Bas Buimer (79. Jordi van Tol), Thierry Monteny
JVC Cuijk Yorrit Kanters, Maarten Bosch, Jurre Grotenhuis, Aleksandar Lejic, Simon van Zeelst, Boy Visser, Rik Renirie, Jordie van der Laan, Stan Broenland, Jay van Boxtel (78. Sjoerd van der Looy), Jorrit Ritzen (82. Lars Loermans)