Nieuws

Gert Aandewiel terug als trainer van Quick Boys

Nieuws
Derde divisie

 

29 december 2017

Quick Boys heeft Gert Aandewiel per direct aangesteld als hoofdtrainer van het eerste elftal. De 48-jarige Aandewiel heeft een contract getekend dat hem voor anderhalf verbindt aan de derdedivisionist. Hij volgt op Nieuw Zuid Jan Zoutman op, die twee weken geleden werd ontslagen.

 

Gert Aandewiel keert terug op de bank bij Quick Boys.
Foto: Orange Pictures

 

Het wordt voor Aandewiel de tweede keer dat hij als hoofdtrainer werkzaam is bij de Katwijkers. Tijdens zijn eerste periode van 2001 tot 2004 behaalde hij met zijn team twee afdelingstitels en daarbovenop in 2004 het zaterdagkampioenschap (tegen DOVO en SC Genemuiden) en het algeheel amateurkampioenschap. In een zinderende dubbelfinale werd HSC '21 verslagen (3-3 en 2-4 n.v.).

 

Na het succesjaar stapte Aandewiel het betaald voetbal in en werd trainer bij Haarlem, Sparta, NAC en FC Oss. Een buitenlands avontuur volgde in Armenië bij FC Banants Erevan.

In 2014 keerde hij terug bij Quick Boys in de functie van technisch manager en werd onder meer verantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie.

 

Op de website van Quick Boys geeft Aandewiel te kennen dat het al de bedoeling was dat hij met ingang van volgend seizoen voor de groep zou komen te staan. Dat is dus met een half seizoen vervroegd. De doelstelling is om te promoveren naar de Tweede divisie, het liefst al dit seizoen.