Nieuws

VVOG trekt Hennie in 't Hof aan

Transfernieuws
Derde divisie

 

17 januari 2018

VVOG heeft in Hennie in 't Hof voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer. Hij volgt bij de Harderwijkers Hans van Arum op, die over een half jaar vertrekt. Vanaf december 2015 heeft In 't Hof geen club meer onder zijn hoede gehad, maar is niettemin een bekend gezicht in met name het zaterdagamateurvoetbal.

 

Hennie in 't Hof Foto: Helmich Lubberts

 

In 't Hof heeft bij een reeks van grote clubs gewerkt. Begonnen als assistent bij Go Ahead Eagles volgden Excelsior '31, Berkum, HSC '21, SVZW en DVS '33 Ermelo. In 't Hof bracht Excelsior '31, Berkum en DVS '33 Ermelo een klasse hoger. SC Genemuiden was de laatste club voor de 51-jarige trainer. Daar stapte hij in december 2015 (halverwege zijn eerste seizoen) op omdat hij vond dat dat hij er niet in slaagde om zijn visie op de spelers over te brengen.

 

Bestuurslid voetbalzaken Henk Drost legt tegenover Het Kontakt Harderwijk de keuze van VVOG voor In 't Hof uit: "We hebben gekeken wat we wel willen: trainers die het proces goed in gang kunnen zetten en het uit kunnen bouwen. Hij heeft meerdere jaren bij een club doorgebouwd van eerste klasse naar hoofdklasse. Zijn technische, tactische en mentale kwaliteiten passen bij de kwaliteiten van deze groep. Hij kan het teamproces ontwikkelen, de valkuilen handelen en het uitbouwen top derde divisie.''