Nieuws

Katwijk ontslaat Jack van den Berg

Nieuws
Tweede divisie

 

4 oktober 2018

Katwijk heeft trainer Jack van den Berg ontslagen, "na goed onderling overleg" zo staat er op de clubsite te lezen. De teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag (2-4 tegen Excelsior Maassluis) zette diverse gesprekken in gang en daaruit kwam naar voren dat er onvoldoelde 'synergie' was tussen trainer en spelers. Hierop werd besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

 

Jack van den Berg

 

Jack van der Berg werd vorig seizoen door Katwijk tussentijds bij ASWH weggeplukt toen Dick Schreuder een aanbieding uit Amerika niet kon weerstaan. Met Van den Berg aan het roer wist Katwijk op het nippertje de titel in de Tweede divisie binnen te halen. In de laatste competitiewedstrijd tegen de laatst overgebleven concurrent behaalden de Katwijkers met 0-0 net het resultaat om de Werkendammers voor te blijven.

 

Dit seizoen verloopt tot nu toe moeizaam voor de kampioen. Van de zes wedstrijden werden er drie gewonnen, één eindigde in een gelijkspel en twee wedstrijden werden verloren. Met tien punten staat Katwijk op de vijfde plaats. Te laag, zo vinden de ambitieuze Katwijkers.

 

Cees Bruinink

 

Technisch directeur Cees Bruinink neemt voorlopig de taken van Van den Berg over. Aanstaande zaterdag is HHC Hardenberg de tegenstander. Vorig seizoen won Katwijk de beide ontmoetingen.

 

Foto's: Orange Pictures