Nieuws

Rijnsburgse Boys gaat niet door met Pieter Mulders

Nieuws
Tweede divisie

 

15 november 2017

Rijnsburgse Boys zal het contract van hoofdtrainer Pieter Mulders, dat tot 30 juni 2018 loopt, niet verlengen. Mulders is aan zijn tweede seizoen bezig in Rijnsburg en bracht de 'Uien' afgelopen seizoen in de Tweede divisie.

Een echte reden waarom men niet verder wil met de trainer heeft de club niet gegeven.

 

Pieter Mulders Foto: Orange Pictures

 

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Gerrit Paauw: "We hebben het besluit dinsdagavond aan de trainer bekendgemaakt, waarna de staf en de spelersgroep zijn geïnformeerd. Het bestuur is Pieter zeer erkentelijk voor zijn bijdrage om geelzwart naar de tweede divisie te loodsen en heeft er alle vertrouwen in dat hij met zijn passie, tomeloze energie, gedrevenheid en ambitie aan het einde van het seizoen Rijnsburgse Boys op een mooie positie ergens in het linkerrijtje van de tweede divisie weet te brengen."

 

Pieter Mulders (51) trad op 1 juli 2016 aan als hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys. In november 2016 werd het eenjarige contract met een jaar verlengd tot 30 juni 2018. Onder leiding van Pieter Mulders promoveerde Rijnsburgse Boys in mei 2017 via de nacompetitie naar de Tweede divisie.

Mulders begon zijn trainerscarrière als assistent bij IJsselmeervogels. Daarna stond Mulders bij ASV Dronten voor het eerst op eigen benen. Zijn verblijf in Dronten duurde drie seizoenen. Vervolgens was hij zes jaar trainer van Koninklijke HFC waarmee hij doorgroeide van de eerste klasse naar de tweede divisie.